Stichting BlijeGift  
 een blije gift geeft een blij gezicht.   

Nieuws

BlijeGift on Facebook

Facebook feed

Photos from BlijeGift's post

6 juni 201909:41

BlijeGift

Augustus 2 jaar geleden zijn wij begonnen in Krimpen ad Lek in een gratis aangeboden kantoorpand. Dank aan #ArthurBouw. Team Blijegift ondersteunen gezinnen/ alleenstaanden die NIET in aanmerking komen voor een wekelijks pakket via de voedselbank of al 3.5 jaar een pakket hebben gehad via de voedselbank. Waar kan je dan terecht als je structurele armoede hebt? NERGENS HELAAS. 0p dit moment ondersteunen wij 92 gezinnen / alleenstaanden . Potentieel staan er nog 500 gezinnen in Rotterdan en de Krimpenerwaard in ons bestand die dringend hulp nodig hebben. Omdat wij afhankelijk zijn van financiële donaties hebben wij uw liefdevolle hulp dringend nodig om deze gezinnen / alleenstaanden maandelijks te helpen deze structurele armoede te beperken. Onze cliënten worden bij ons aangemeld door, maatschappelijk werk en dienstverlening, sociaal team, bewindvoerder Mag ik op je steun vertrouwen? Annette Koopman www.blijegift.nl(Feed generated with FetchRSS)

Heb je tijd en zin om voor gezinnen met structurele armoede je in te zetten bij de BlijeGift? Vind...

3 juni 201903:37

BlijeGift

Heb je tijd en zin om voor gezinnen met structurele armoede je in te zetten bij de BlijeGift? Vind jij het een uitdaging om fondsen aan te schrijven zodat wij van die financiële donaties levensmiddelen bonnen kunnen kopen en vervolgens onze cliënten daar erg blij en gelukkig mee maken? Heb je nog andere mooie ideeën voor deze gezinnen, akties, presentaties !! Bel mij en wij gaan ervoor. Annette Koopman 06-15268572 www.blijegift.nl(Feed generated with FetchRSS)

BlijeGift

29 mei 201904:06

BlijeGift

(Feed generated with FetchRSS)

Jaja....#StichtingBlijeGift is 18 mei, Capelle aan den IJssel op de braderie in de Doormanstraat....

15 mei 201912:54

BlijeGift

Jaja....#StichtingBlijeGift is 18 mei, Capelle aan den IJssel op de braderie in de Doormanstraat. Voor onze gezinnen/alleenstaanden in #Capelleaandenijssel met structurele armoede vragen wij u een kleine donatie. Speelgoed tegen een financiële donatie waar wij dan weer levensmiddelen bonnen voor kopen bij de lokale winkels. www.blijegift.nl Een blije gift geeft een blij gezicht.(Feed generated with FetchRSS)

A.S zaterdag 11 mei staan wij 'BlijeGift' op de moederdagbraderie op #Peppelweg Schiebroek Het...

8 mei 201907:42

BlijeGift

A.S zaterdag 11 mei staan wij 'BlijeGift' op de moederdagbraderie op #Peppelweg Schiebroek Het speelgoed wat wij daar voor een donatie wegdoen is voor de cliënten van BlijeGift. De financiële donaties verzilveren wij dan voor levensmiddelen bonnen voor onze gezinnen/alleenstaanden zodat zij deze bonnen bij de lokale winkeliers kunnen besteden. Een blije gift geeft een blij gezicht.(Feed generated with FetchRSS) 
E-mailen
Bellen